Recensies

Wat zeggen klanten over ons?

Wilt u ook uw ervaring delen?
9.4 klusscore

 

Wat zeggen klanten over ons?

 
1

Gisteren zijn wij super geholpen door BIB!
Probleem opgelost, kwalitatief top!
Factuur duidelijk en prima in lijn met de gedane werkzaamheden.
Groeten Fons

 
1

Meerdere malen heb ik Dhr. Belgraver van B.I.B Technisch Installatiebedrijf laten komen bij mij thuis.
Dit voor verschillende doeleinden. Denk hierbij aan het monteren en repareren van kranen en leidingen, het omleggen van radiatoren, water- en gasleidingen en het installeren van een vloerverwarmingspomp. Al deze werkzaamheden zijn met veel precisie uitgevoerd en met een aanzienlijk tempo gerealiseerd. Dit met een netjes en degelijk resultaat. Bij binnenkomst wordt er direct geobserveerd wat de situatie is en wordt er direct gehandeld. Dhr. Belgraver is prettig in contact en overlegd op de momenten dat dit naar mijn inziens gewenst is. De facturering verschiet overzichtelijk en in detail. Kort om een Technisch Installatiebedrijf waar ik graag bij terug kom.

 
2

Na een paar keer de BIB ingehuurd te hebben ben ik zeer tevreden over zijn kwaliteiten. De uitleg over wat er moest gebeuren was secuur en duidelijk. Het werk wordt als een vakman geleverd. Ik ben er zeer tevreden mee. Zeker een aanrader!

 
3

Na een paar keer BIB ingehuurd te hebben ben ik zeer tevreden over zijn
kwaliteiten. De uitleg over wat er moest gebeuren was secuur en duidelijk. Het
werk wordt als een vakman geleverd. Ik ben er zeer tevreden mee. Zeker een
aanrader!

 
4

Gisteravond problemen met mijn keukenkraan gekregen. Koudwaterknop was eraf gebroken en het water bleef met volle kracht stromen, dit was voor mij als leek op geen enkele manier te stoppen. Als enige oplossing zag ik om de hoofdwaterkraan uit te schakelen, maar dat zou betekenen dat ook mijn 13 huisgenoten geen water meer zouden hebben de gehele nacht. Ik zocht contact met dhr. Belgraver die me enkele tips gaf, maar ook direct aanbood om naar m’n huis te rijden om me te helpen. Ik dacht echt niet zelf het probleem te kunnen oplossen en heb dankbaar gebruik gemaakt van zijn aanbod om op een maandagavond rond 22.30u langs te komen. Hij heeft vakkundig specifiek mijn keukenkraan af te sluiten, ook al kostte het hem meer moeite dan hij aanvankelijk had voorspeld. Ik ben getuige geweest van zijn flexibiliteit in zijn handelen en zijn vakmanschap, en zal Pascal dan ook aan eenieder die een loodgieter nodig heeft aanraden!

 
 
5

Afgelopen weekend cv laten plaatsen door installatiebedrijf B.I.B.
Ben zeer tevreden hoe de klus is gedaan.
De voorbereiding, contact en het plaatsen.
Ben erg tevreden over het eindresultaat en alles is netjes opgeruimd. Na het plaatsen heeft hij een korte uitleg over de installatie gegeven.

 

Voorbeelden van onze projecten